Endüstriyel Dokunmatik Ekranlar: Güç, Dayanıklılık ve Zarafet
Endüstriyel Dokunmatik Ekranlar: Güç, Dayanıklılık ve Zarafet

4/5/2024 10:05:34 AM

Endüstriyel Dokunmatik Ekranlar: Güç, Dayanıklılık ve Zarafet

Yayınlayan: Emre Özkaya

Kapasitif Dokunmatik Ekran Monitörleri, canlı ve net görüntülerle iş akışınızı hızlandırır.

 

Endüstriyel Dokunmatik Ekranların Avantajları

Endüstriyel dokunmatik ekranlar, üniversite ve kolejlerin laboratuvarlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. İyi bir parazit önleme performansına ve güçlü çevresel dirence sahiptir. Yüksek ve düşük sıcaklıklarda sorunsuz çalışabilir. Ayrıca, son yıllarda endüstriyel dokunmatik ekranlar, 7/24 çalışmanın istikrarını garanti edebilen bir Kapasitif Dokunmatik Ekrana sahip olduğu için çeşitli otomatlarda da kullanılmaktadır. Bunun dışında atölye kontrol panolarında da bazı uygulamalarda kullanılmaktadır. Gömülü tablet bilgisayar ekipmanının uygulanması sayesinde daha hızlı ve daha verimlidir. Peki profesyonel endüstriyel dokunmatik ekranların avantajları nelerdir?

Endüstriyel Dokunmatik Ekranların Avantajları Nelerdir?

  • Yüksek Güvenlik

Endüstriyel Dokunmatik Ekranların özelliğini göz önünde bulundurarak, çoğu daha güvenli ve kararlı hale getirmek için endüstriyel sürücü kartları kullanır. İlk adımda, bileşenleri genellikle yerli ve yabancı tanınmış markaların endüstriyel sınıfı bileşenlerini kullanır. Kontrol çipi, büyük markanın endüstriyel sınıfı ekran çipini benimser, bu da endüstriyel dokunmatik ekranın uzun vadeli kararlılığını sağlayabilir.

  • Anti-manyetik ve Anti-statik

Genel olarak, en uygun maliyetli endüstriyel dokunmatik ekranlar daha uzun ömre sahiptir. Basınç dayanıklı tasarım, anti-statik tasarım, anti-parazit tasarım ve anti-manyetik tasarım kullanır. Anakart güç yönetimi genellikle ithal marka çipleri kullanır. Yüksek güvenilirlik, geniş çalışma sıcaklığı ve düşük bağıl nem gereksinimleri özelliklerine sahiptir.

basmak, baskı, sanat içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak düşük güvenilirlik düzeyiyle oluşturuldu

  • Kapasitif Dokunmatik Ekran Monitörü
  • Çok İyi Görüntü Kalitesi

Endüstriyel dokunmatik ekranlar, çok katmanlı yapılar dahil olmak üzere özenle tasarlanmıştır ve görüntü kalitesi daha iyi olmalıdır. Örneğin, endüstriyel olarak kontrol edilen LED arka aydınlatmalı HD LCD ekran kullanır. İç mekan renkleri hala mükemmeldir, bu da endüstriyel dokunmatik ekranın ekran görüntüleme efektini daha iyi hale getirir.

  • İyi Isı Dağıtımı

Endüstriyel dokunmatik ekran üreticisine göre, güçlü bir su geçirmezlik özelliğine sahiptir ve toz ve su geçirmezlik standartlarını tamamen karşılar. Kontrol kabinine monte edildiğinde, su damlacıklarının ve su buharının sahneye sıçramasını önleyerek ekipmanın çalışmasını etkilemesini önleyebilir. Ayrıca mükemmel ısı dağıtımına sahiptir. Birçok endüstriyel dokunmatik ekran, yalnızca güzel ve dokulu olmakla kalmayıp aynı zamanda ürünün ısı dağıtım performansını da artıran alüminyum alaşımdan yapılmıştır.

Endüstriyel Dokunmatik Ekran Monitör Tedarikçisi, birçok ekranın bisiklet paylaşım sektöründe de kullanıldığını belirtti. Akıllı ve uygun maliyetli bir ekran olarak sektörde popüler hale gelmiştir. Farklı kamu alanları, tıbbi cihazlar, ofis self servis sistemleri ve endüstriyel otomasyon ekipmanlarında yeri doldurulamaz bir rol oynamaktadır.

 

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Endüstriyel Dokunmatik Ekranlar: Güç, Dayanıklılık ve Zarafet