Araç Montajlı Tabletin Elektrikli Şarj İstasyonlarında Uygulanması
Araç Montajlı Tabletin Elektrikli Şarj İstasyonlarında Uygulanması

8/24/2023 10:35:11 AM

Araç Montajlı Tabletin Elektrikli Şarj İstasyonlarında Uygulanması

Yayınlayan: Nurşah Kuşaksızoğlu

Araç Montajlı Tabletin Elektrikli Şarj İstasyonlarında Uygulanması

Endüstriyel Nesnelerin İnternetinin hızla gelişmesiyle birlikte elektrikli araçlar, performans ve ekonomi açısından geleneksel petrol yakıtlı araçlara yakın, hatta onlardan daha iyi hale geldi. Yeni enerji araçları pazarının sürekli genişlemesiyle birlikte, şarj istasyonlarına olan talep de artıyor. Günümüzde elektrikli araçların dayanıklılık kapasitesi yeni enerji araçları alanında büyük bir sorun haline gelmiştir. Bu nedenle, şarj istasyonları endüstrisinin gelişmesinin elektrikli araçlar üzerinde önemli bir etkisi vardır.

Elektrikli araç şarj istasyonu, pil şarjı için gerekli bir araçtır, dolayısıyla performansı ve teknolojik karmaşıklığı, pillerin servis ömrünü ve elektrikli araçların tanıtımını doğrudan etkiler. 2020 yılında şarj istasyonları ülke tarafından "yeni altyapı" listesine dahil edilerek yedi büyük sektörden biri haline geldi. Önümüzdeki birkaç yıl içinde şarj istasyonu endüstrisinin yeni bir favori haline geleceği ve birçok işletmenin pazarda rekabet edeceği öngörülüyor.

Revolutionizing EV Charging: NIO's 500kW Ultra-Fast Charging Pile Sets New  Standards in Design and Performance - EV EDITION

Elektrikli araçlara yönelik şarj istasyonlarının çoğu, açık hava yollarının yanına kurulduğundan, yüksek sıcaklık, tozlu ve nemli ortamlarda ve diğer karmaşık durumlarda iyi çalışması gerekmektedir. Elektronik ekipmanın çevreye güçlü bir şekilde uyarlanabilmesi gerekmektedir. Ek olarak, otomobil şarj istasyonlarının dağıtım özellikleri büyük ve dağınık olduğundan, ekipmanının şarj edilmesinde sorunlar ortaya çıktığında, bakım maliyetlerinin büyük ölçüde artmasına yol açacaktır. Bu nedenle, ürün sadece iyi bir dayanıklılık kapasitesine sahip olmamalı, aynı zamanda büyük bir stabiliteye de sahip olmalıdır. Şarj istasyonları dış mekanda inşa edildiğinden ekran parlaklığı konusunda da katı gereksinimlere sahiptir ve kolay kullanım için yüksek parlaklıkta bir dokunmatik panele ihtiyaç duyar.

IPC4-RT-VPC10J 10.1” yeni bir araç montaj tabletidir. Intel'in güçlü 11. nesil Celeron NS100 işlemcisi tarafından desteklenmektedir, Bol miktarda Wi-Fi-5, 4G LTE, Bluetooth ve diğer iletişim işlevleri, harici araca monteli mantar anteni destekler ve sinyal daha geniş ve daha güçlüdür. Standart arayüzü çeşitli işlevleri destekler, arayüz esnektir ve genişletilebilir. Sınırsız ortamlarda kullanımla toza, suya, titreşime, yüksek ve düşük sıcaklık direncine ulaşmak için özel teknoloji sayesinde; zengin ve çeşitli işlevlere sahip geniş basınç modülü, NFC, VESA braketi ve aralarından seçim yapabileceğiniz diğer işlevler de vardır.

multimedya, elektronik donanım, metin, bilgisayar içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

IP65'in yüksek düzeyde koruması, IPC4-RT-VPC10J araç tablet montajının şarj istasyonlarının karmaşık dış ortamlarına kolayca uyum sağlamasına olanak tanır. 10,1 inç IPS HD ekran ve 700 nit yüksek ışıklı ekranı, güçlü ışıktan bile etkilenmemesini sağlayarak kullanıcı deneyimini büyük ölçüde artırır. Kurulum modu açısından IPC4-RT-VPC10J, kolayca kurulup kaldırılabilen VESA ve RAM kurulum modunu destekler. Buna ek olarak, IPC4-RT-VPC10J sıkı çevresel testlerden sonra uzun süre yüksek çalışma verimliliğini koruyabilir ve bu da yığınların şarj edilmesinin yüksek bakım maliyetine ilişkin büyük bir sorunu hafifletir.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Araç Montajlı Tabletin Elektrikli Şarj İstasyonlarında Uygulanması