Havaalanı Bakımında Rugged Tablet PC Uygulaması
Havaalanı Bakımında Rugged Tablet PC Uygulaması

8/24/2023 9:50:27 AM

Havaalanı Bakımında Rugged Tablet PC Uygulaması

Yayınlayan: Nurşah Kuşaksızoğlu

Havaalanı Bakımında Rugged Tablet PC Uygulaması

Küresel hava trafiğinin ve havalimanı operasyonlarının büyümesiyle birlikte, havalimanı bakımının önemi giderek daha fazla öne çıkıyor. Havaalanı bakımını güçlendirmek için uygun önlemlerin alınması, havaalanı tesislerinin emniyetli ve sorunsuz çalışmasını sağlamak için şarttır. Bunlar arasında dayanıklı tabletler, dayanıklı yüzey koruması sağlayabilen, havaalanı bakımını daha verimli ve güvenilir hale getiren etkili bir araçtır. Havalimanları her gün büyük miktarda yolcu ve kargo akışının yanı sıra iklim değişiklikleri ve mekanik ekipman kullanımının karşı karşıya kaldığı karmaşık ortamlardır. Bu faktörler havalimanı tesislerinin yüzeylerinde aşınmaya ve hasara neden olur. Rugged tabletler, kimyasal maddelere, fiziksel darbelere ve doğal erozyona karşı direnç göstererek ek bir koruma katmanı sağlayabilir ve böylece tesislerin hizmet ömrünü uzatabilir.

 

Rugged tabletler, mükemmel korozyon direnci ve dayanıklılığa sahip gelişmiş malzeme ve teknolojiden yapılmıştır. Asit yağmuru, eriyen kar ve tuzlu su gibi kimyasal maddelerin erozyonuna karşı dayanıklıdır. Bu, özellikle havaalanı bakımı açısından önemlidir çünkü havaalanı tesisleri sıklıkla bu zararlı maddelere maruz kalır. Rugged tabletler ayrıca bagaj konveyörleri ve kargo taşıma ekipmanlarının neden olduğu titreşim ve darbe gibi mekanik ekipmanların fiziksel etkilerine de dayanabilir. Dayanıklılığı aynı zamanda aşırı sıcaklıklar, nem ve ultraviyole radyasyon gibi iklim değişikliklerinin etkisiyle de başa çıkabilir. Rugged tabletler, havalimanının çeşitli kritik alanlarını kapsayan geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir. Örneğin, biniş kapıları ve bagaj teslim alanları en yoğun ve kirliliğe, aşınma ve yıpranmaya en duyarlı alanlardır. Rugged tabletlerin kullanılması bu alanların zeminini ve duvarlarını kirlenmeye ve hasara karşı koruyabilir. Pistler ve park apronları, uçuş güvenliğini sağlamak için düzenli bakım gerektiren, havalimanının kritik tesisleridir ve rugged tabletler, dayanıklılık ve kayma önleme özellikleri sağlamak amacıyla pistlerin ve park apronlarının onarımı ve kaplanması için kullanılabilir.

 

Güvenlik kontrol rugged tabletler, havaalanı tesislerinin çalışma durumunu ve güvenlik tehlikelerini kaydetmek için denetim yazılımıyla birlikte kurularak gerçek zamanlı denetimlere ve veri toplanmasına olanak tanır. Su geçirmez ve toz geçirmez özellikleri, dış mekân ve zorlu hava koşullarında muayene çalışmasını daha rahat ve güvenilir hale getirir.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Havaalanı Bakımında Rugged Tablet PC Uygulaması