Android Endüstriyel Panel PC'nin Avantajları
Android Endüstriyel Panel PC'nin Avantajları

7/20/2022 11:36:08 AM

Android Endüstriyel Panel PC'nin Avantajları

Yayınlayan: Nurşah Karagözler

Android Endüstriyel Panel PC'nin Avantajları

Android all-in-one panel PC nedir? Android endüstriyel panel PC, endüstriyel Android tablet PC, endüstriyel Android dokunmatik panel bilgisayar olarak da bilinir. Adından da anlaşılacağı gibi, Android endüstriyel PC, Android işletim sistemi ile donatılmış endüstriyel bir dokunmatik bilgisayardır. Genel endüstriyel panel PC yazılımının zengin olmaması, uyumluluğun çok yüksek olmaması, sistemin özelleştirilememesi ve derinlemesine geliştirilememesi ve anormal kapatmanın sistem çökmelerine ve dosya kaybına neden olması gibi sorunları çözmektir.


Android endüstriyel panel PC, endüstriyel ortamlarda özel olarak kullanılmaktadır. Bileşimi ve işlevi genel ticari bilgisayarlara benzer, ancak endüstriyel all-in-one panel PC, zorlu endüstriyel ve dış ortamlardaki güvenilirlik ve kararlılığa daha fazla önem verir. Endüstriyel panel PC zorlu bir ortamda kullanıldığında, kararlılık ve güvenilirlik çalışmasını sağlamak için toz geçirmez, su geçirmez, çarpışma önleyici, elektromanyetik parazit önleyici, yanma önleyici ve patlamaya dayanıklı, yüksek ve düşük sıcaklık direnci özelliklerine sahip olması gerekir. Birçok Android endüstriyel panel PC, otomatik üretim atölyelerinde, akıllı fabrikalarda ve diğer sahnelerde kullanılır. Panel PC'nin güvenilirliği ve kararlılığı olması gerektiği kadar yüksek değilse, bu sadece işletmenin üretim verimliliğini düşürmekle kalmayacak, aynı zamanda müşteriler üzerinde de belirli bir etki yaratacaktır.

IPC4 Endüstriyel Android panel PC serisi aşağıdaki özelliklere sahiptir;

1. İnce çerçeveli, hafif ve modaya uygun bir görünümle tasarlanmış, Android endüstriyel panel PC'nin dahili donanım yapılandırması, genel ticari bilgisayardan daha fazla alan tasarrufu sağlayan yüksek düzeyde entegre edilmiştir. Endüstriyel bilgisayar sunucusunu ve görüntüleme ekranını bir araya getirir, anakartın donanım yapılandırmasını görüntüleme ekranının arkasına koyar ve bunları mümkün olduğunca entegre eder. Bu, müşterilerin depolama alanından tasarruf etmelerini sağlamak içindir.

2. Yüksek maliyet performansı: Android endüstriyel panel PC'ler yüksek düzeyde entegre ürünler olsa da fiyatları sanıldığı kadar yüksek değildir. Şimdi, elektronik ürünlerin geliştirilmesi ve yükseltilmesi hızla değişiyor. Teknolojinin yaygınlaşması ve olgunlaşması ile Android endüstriyel panel PC'nin maliyeti de düşüyor. Ürünün toplam maliyeti çok yüksek olmadığı için piyasa fiyatı da çok yüksek olmayacaktır.

3. Taşıması kolay: İnce çerçevesi, kompakt tasarımı ve alüminyum alaşımlı kasası sayesinde, endüstriyel panel PC hafiftir, ayrıca her zaman ve her yerde taşınabilirler ve taşınabilir ekipmanlara takılı destekler. Makul tasarım teslimat için faydalıdır, müşterilerin yüksek lojistik ekspres veya teslimat ücretleri konusunda endişelenmelerine gerek yoktur.

4. Düşük kayıp, çevre koruma ve enerji tasarrufu: Android endüstriyel panel PC'nin gövdesi kompakt olduğundan ve dahili donanım son derece entegre olduğundan, kullanım sürecinde tüketilen güç, ticari dokunmatik bilgisayarlardan çok daha az olacaktır. Düşük güç tüketimi, müşterileri yalnızca çok fazla elektrik masrafından kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda çevrenin korunmasına da büyük katkı sağlar.

5. IPC4 endüstriyel Android panel PC, müşterilerinin farklı senaryolardaki uygulama ihtiyaçlarını karşılayabilen zengin uygulama yazılımı, hızlı yazılım sürüm güncellemesi ve basit yükseltme ile derinden geliştirilmiş ve özelleştirilmiş sistemini destekler.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Android Endüstriyel Panel PC'nin Avantajları