AAEON, Yeni PICO-V2K4 ile Yüksek Hızlı Bilgi İşlem Gücünü ve Çığır Açan Grafikleri Sentezliyor!
AAEON, Yeni PICO-V2K4 ile Yüksek Hızlı Bilgi İşlem Gücünü ve Çığır Açan Grafikleri Sentezliyor!

6/6/2022 1:11:51 PM

AAEON, Yeni PICO-V2K4 ile Yüksek Hızlı Bilgi İşlem Gücünü ve Çığır Açan Grafikleri Sentezliyor!

Yayınlayan: Tamer Yiğit

PICO-V2K4'ün piyasaya sürülmesiyle AAEON, inovasyonun sınırlarını zorlamada bir adım daha ileri gitti. AAEON, 8 adede kadar çekirdeğe sahip AMD RYZEN™ V2000 yerleşik işlemci ailesi tarafından desteklenecek en küçük yerleşik tek kartlı bilgisayarı yaratarak, gömülü çözümlerde neden endüstri lideri olduğunu bir kez daha yineledi. PICO-V2K4 ayrıca tümü 3,94" x 2,84" form faktöründe yüksek performanslı AMD Radeon™ grafik kartı, 7nm işleme teknolojisi, depolama için 64 GB'a kadar NVME SSD ve 32 GB'a kadar LPDDR4x yerleşik bellek barındırır. Bu kadar küçük bir form faktörü üzerindeki bu güçlü özelliklerin yoğunluğu ile PICO-V2K4, taşınabilir cihazlar, HMI, otonom mobil robotik ve drone uygulamaları gibi dinamik ve mobil kullanımlar için mükemmeldir.

 

 

PICO-V2K4, AAEON'un PICO-ITX kart serisinin bilinen karakteristik çok yönlülüğünü koruyor, ancak benzeri görülmemiş yüksek hızlı bilgi işlem gücü, çığır açan grafik yeteneği ve hedeflenen I/O, uçta yeni bir iyileştirme seviyesi getiriyor. Bu tür öğeler, kullanıcılara, grafik karmaşıklığından ödün vermeden, benzersiz CPU performansından sağlam dağıtım özelliklerine kadar her şeyi verecektir.

V2000 gömülü işlemci ailesinin olağanüstü CPU performansı sayesinde, PICO-V2K4, 10~25W termal tasarım noktası aralığıyla yaşam döngüsü boyunca uzun ömür ve tutarlılığı korurken otomatik endüstriyel uygulamaları kolaylaştırma gücüne sahiptir. Bunu birbirine bağlamak, 64 GB'a kadar NVMe yerleşik depolama ve genişletme modüllerinin farklı uygulama türlerine uymasını sağlayacak bir M.2 2280 M anahtar bağlantı noktasıdır.

Örneğin, PICO-V2K4'ün röntgen ve MRI tarama analizinin doğruluğunu ve verimliliğini artıran yardımcı bir uygulama olarak tanısal görüntülemeye çok önemli bir katkı sağladığını görmek kolaydır. PICO-V2K4'ün yonga seti, tıbbi görüntülemeyi geliştirmek için 4K çözünürlüklü grafikler sağlama yeteneğine sahip 7 adede kadar İşlem Birimi ile AMD Radeon Grafikleri ve nesne algılamaya yardımcı olmak için AI çıkarım modelleri ile radyolojide tanıya yardımcı olur.

PICO-V2K4, geliştiricilere ultra yüksek kare hızları, daha hızlı frekans ve saat hızı ile daha geniş bir potansiyel kullanıcı kitlesi ve yalnızca tıbbi teknolojide değil, aynı zamanda oyun alanında da faydalı olan 4 eşzamanlı 4K ekran desteği sunar. Bunu vurgulamak için PICO-V2K4'ün 64GB NVMe depolama alanı ve M.2 2280 M-key genişletme yuvası, daha yüksek işlem hızı sağlar ve son kullanıcılar için genel oyun deneyimlerini iyileştirir.

Oyun, tanısal görüntüleme veya endüstriyel otomasyon için olsun, PICO-V2K4, kompakt bir form faktörü ve esnekliği korurken, üstün bilgi işlem gücü, gelişmiş grafikler ve herhangi bir dikey pazarda seçkin uygulamalar üretmek için gereken fazla sayıda I/O ve genişletme slotu sunar.
Daha fazlası için ürün sayfası… PICO-V2K4

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

AAEON, Yeni PICO-V2K4 ile Yüksek Hızlı Bilgi İşlem Gücünü ve Çığır Açan Grafikleri Sentezliyor!