Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…
Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…

12/5/2019 12:00:00 AM

Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…

Yayınlayan: Busra Kucukcakir

Endüstriyel Dokunmatik Panel PC‘ler sadece endüstriyel uygulamalarda kullanılmakla kalmayıp gitgide günlük kullanım içinde tercih edilmeye başladı. Bankalarda, devlet dairelerinde ve hatta alışveriş merkezlerinde bu tip ekipmanları görebiliyoruz. Günlük rutinimiz haline gelen bu ürünleri kullanırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu sorunun yanıtını ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler aşağıda veriyor. Kapasitif endüstriyel dokunmatik ekran kullanıyorsanız, kapasitif endüstriyel dokunmatik ekran için gereken sürücüyü kılavuzdaki talimatlara uygun olarak düzgün bir şekilde kurmanız önerilir. Rezistif endüstriyel dokunmatik ekran kullanırken, imlecin hareket etmediğini veya yalnızca yerel bir alanda hareket edebileceğini tespit ederseniz, dokunmatik ekranın dokunma alanına başka dokunma nesneleri tarafından basılıp basılmadığını kontrol edebilirsiniz. Örneğin, dokunmatik ekran, vitrin veya kabin kasası tarafından basıldığında, her zaman belli bir noktaya denk geldiğinde, kontrolöre koordinat pozisyon geri bildirimi yanlış olacaktır ve imleç kesinlikle olmayacaktır. doğru yerleştirilmiş. Dokunma alanında kabin kasasına basılırsa, kabin ve monitör ekranı arasındaki mesafeyi daha büyük bir mesafeye ayarlayabilirsiniz. Monitör kasası dokunmatik alana bastırılırsa, monitör kasasının vidalarını hafifçe gevşetmeyi deneyebilirsiniz. Dokunmatik ekran sisteminin normal çalışmasını sağlamak için, sistem yazılımının doğru şekilde kurulmasını sağlamanın yanı sıra, herkes bir ana bilgisayara iki ya da daha fazla dokunmatik ekran sürücüsü yüklememeyi hatırlamalıdır; çalıştırma Dokunmatik ekran sistemini kullanılamaz hale getirerek anlaşmazlıklar ortaya çıkar. Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…

Peki, endüstriyel dokunmatik ekranların kullanım ömrünü nasıl uzatabilirim?

İlk önce düzenli bakım: Endüstriyel ekranların normal çalışmasına ek olarak, günlük bakım ve onarım çalışmaları da önemlidir. Tüm endüstriyel ekranın düzenli denetimleri düzenli olarak yapılmaktadır. Ekran net değilse veya sıkışıksa, sorunun kaynağı derhal bulunabilir ve hedeflenebilir. Cinsel çözüm.

Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…

İkincisi, bilinir marka ürünleri satın alın: Kullanıcılar, endüstriyel ekranların uzun süreli kullanımını deneyimlemek istiyorsa, önemli satın alma bağlantılarında marka ürünlerini tanımlamalıdır. Marka üreticileri, marka ürünler için belirli bir kalite garantisine ve mükemmel satış sonrası hizmete sahip olacaklar. Kullanım bağlantısında endüstriyel göstergeler bulunduğunda, bir sorun varsa, sorunu çözmek için üreticiyle hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Üçüncü olarak, talimatları dikkate alın

Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…

Bir marka endüstriyel monitör almama rağmen, istediğimde çalıştırabileceğim anlamına gelmiyor. Monitörün kurulum için uygun olduğu yerler gibi talimatlara uygun olarak çalıştırılmalı veya dengeli çalışmayı engelleyecek bazı hatalı işlem yöntemlerinden kaçınmak için, ürünü kullanmadan önce dikkatlice okuyunuz.

Endüstriyel bir ekran veya başka bir makine ve ekipman olsun, endüstriyel ekranın kullanım ömrünün uzatılması için uygun şekilde takılmalı, uygun şekilde çalıştırılmalı ve ardından düzenli bakım yapılmalıdır.

Birçok yerde, endüstriyel dokunmatik monitörlerin kullanımı çoğunlukla yukarıdakileri içerir. Umarım, kullandığınızda, hataların oluşmasını azaltmaktan kaçınmak ve size yardımcı olmayı ummak için doğru talimatları izlemelisiniz.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Endüstriyel Dokunmatik Bilgisayar Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar…