AIOT-AIVD – Intel MyriadX ile harika performans
AIOT-AIVD – Intel MyriadX ile harika performans

3/8/2020 12:00:00 AM

AIOT-AIVD – Intel MyriadX ile harika performans

Yayınlayan: Icc_Admin

AAEON’un kompakt AIOT-AIVD, gömülü AI (yapay zeka) uygulamaları için tasarlanmış en son Edge Computing sistemidir. UP Squared anakartımızın etrafına inşa edilen ürün, 8GB RAM ve 64GB eMMC ile eşleştirilmiş, kenar bilgi işlem için mükemmel Intel® Pentium ™ N4200 işlemciye sahiptir. AIOT-AIVD, AI’ya Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU özellikli yenilikçi AI Core X’imizle, 105 fps’ye (tipik 80) veya 1 TOPS’a kadar işleme hızları ile özel bir sinir ağı olarak güç sağlar. AIOT-AIVD – Intel MyriadX ile harika performans

AIOT-AIVD , Edge Computing’i projenizin ihtiyaç duyduğu yere götürecek şekilde tasarlanmıştır. AIOT-AIVD , 60 ° C’ye kadar sıcaklıklarda çalışabilen gelişmiş bir aktif termal çözelti ile tasarlanmıştır. OpenVINO araç setinin Intel® Dağıtımı ile uyumlu olan kompakt ve çok yönlü AIOT-AIVD , AI (yapay zeka) uygulamalarını insansız mağazalardan, akıllı ev güvenliği kadar güçlendirebilir.

Intel® Çözümü

AIOT-AIVD , Intel® Pentium™ ile güçlendirilmiştir ve Intel® Movidius™ Myriad™ X VPU’yu kullanır. 8GB RAM ve 64GB eMMC ile AIOT-AIVD, Intel® OpenVINO dağıtım seti ile uyumludur ve kullanıma hazırdır.

Genişletilebilir Mimari

AIOT-AIVD , kullanıcıların depolama kapasitesini büyük ölçüde artırmasına olanak tanıyan 2,5 ”SATA HD ile genişletilebilir. AIOT-AIVD ayrıca isteğe bağlı Wi-Fi ve Bluetooth desteğine sahiptir.

Aktif Soğutma

AIOT-AIVD, 60°C’ye kadar olan sıcaklıklarda, şu anda mevcut olan fansız AI sistemlerinden daha yüksek sıcaklıklarda problemsiz çalışmasına izin veren gelişmiş aktif termal çözüme sahiptir.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

AIOT-AIVD – Intel MyriadX ile harika performans