Movicon, Gatwick Havalimanı’nda alarm ve planlanmış duyuruların yöneticisi olarak tercih edildi!
Movicon, Gatwick Havalimanı’nda alarm ve planlanmış duyuruların yöneticisi olarak tercih edildi!

3/8/2020 12:00:00 AM

Movicon, Gatwick Havalimanı’nda alarm ve planlanmış duyuruların yöneticisi olarak tercih edildi!

Yayınlayan: Icc_Admin

Saatte 50’nin üzerinde iniş ve kalkış ve yılda 35-40 milyon yolcu ile dünya hava trafiğinin temel kavşak noktası olan Gatwick Havaalanı, kısa süre önce Movicon SCADA yazılımını hayata geçirdi. Movicon, Gatwick Havalimanı’nda alarm ve planlanmış duyuruların yöneticisi olarak tercih edildi!

Yeni sistem, alarmların titiz ve ayrıntılı bir yönetim gereksinimini karşılamanın yanı sıra, daha önce kurulmuş olan ortama, esas olarak yedekleme işlevlerine sahip yeni platformla diyalog kurmaya devam edecek bir arayüz sağlamak için kullanılmaktadır.

Özellikle, Movicon’un söz konusu vaka için entegre edeceği şey, bir genel seslendirme sistemi (PA sistemi) ve mikrofonlar, amplifikatörler, hoparlörler ve ilgili ekipmanı içeren bir elektronik bileşenler kümesidir. Bu cihazların görevi, genel anlamda, bir insan sesinin, bir müzik aletinin veya mevcut herhangi bir dijital ses kaynağının ses seviyesini arttırmaktır.

PA sistemleri, bu durumda olduğu gibi, uzaktan veya geniş bir alanda yeterince duyulabilen bir anons gerektiren tüm halka açık yerlerde kullanılır.

Dünyadaki diğer havaalanlarında bulunan diğerlerinden daha gelişmiş bir otomatik PA geliştirmeyi hedefleyen Gatwick, genel iletim sırasında daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla entegre çok dilli yeteneklere sahip en gelişmiş konuşma sentez sistemlerinden birini bilgi ve acil durum anonslarını yapmak için talep etti. Ayrıca, proje düzeyinde, Londra’ya birkaç kilometre uzaklıktaki havalimanı için, planlanan etkinlikler tarafından yönlendirilen ve zaman içinde programlanabilen, personelin tabletler veya mobil cihazlar aracılığıyla yardım ve yönetim operasyonları yapma olasılığı ile birlikte otomatik duyurular uygulanmıştır.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Movicon, Gatwick Havalimanı’nda alarm ve planlanmış duyuruların yöneticisi olarak tercih edildi!